donderdag 8 mei 2014

Dag 53: Saint Astier - Mussidan ( 22,9 km. )

Het gaat helemaal niet goed de laatste dagen, mijn knie begint nog maar net te beteren en nu is het de beurt aan mijn scheenbeen, en natuurlijk ook dat van dat verdomde linker been. Ik vermoed een begin van beenvliesontsteking. Het is toch niet te geloven, ik zit in de vorm van mijn leven en loop de ene kwetsuur na de andere op. Het is nog niet zo erg dat ik niet meer kan stappen maar ik zal de komende dagen wel heel voorzichtig moeten zijn tot wanneer dat been eindelijk eens volledig hersteld geraakt. Ik haalde vandaag nog geen 4 km per uur. Sneller proberen stappen betekende meer pijn dus ik kan niet anders dan de komende dagen te beperken tot ongeveer 15 km verspreid over een ganse dag.
Ik denk zeker niet aan stoppen, dat nooit.
Ik wil wel zoals ik vroeger al zei elke centimeter van de tocht stappen, dus momenteel rest me geen andere optie dan in te binden. Gelukkig zit ik niet gebonden aan een strakke tijdslimiet want dan zou ik nu toch wel lichtjes paniekeren ....
Ik kom er wel, desnoods op handen en voeten.
Ik vind het zelf ook jammer dat ik geen vrolijker nieuws kan brengen, maar morgen is weer een nieuwe dag en misschien wordt het dan wel beter.