zaterdag 1 maart 2014

Drukke week.

Al mijn routes zijn nagekeken en lijken in orde. Ik ben er nog steeds niet uit wat ik ga doen vanaf Vézelay: ofwel volg ik vandaar de Via Lemovicensis rechtstreeks naar Ostabat, ofwel ga ik eerst dieper Frankrijk in tot Le Luy en velay en volg ik vanaf daar de Via Podiensis die doorheen het centraal massief loopt.
Veel zal denk ik afhangen van de omstandigheden, als alles vlot gaat zal ik vermoedelijk tot in Le Puy stappen, gaat het toch niet zoals verhoopt zal het de Via Lemovicencis worden, we zien wel...
Mijn eerste afspraak met de tandarts is ondertussen achter de rug ( amai ), aanstaande donderdag word ik daar al opnieuw verwacht.
De papierenwinkel voor de volmacht van de verkiezingen is in orde gebracht.
Kenzo's afspraak met de dierenarts is ook gebeurd, hij is er klaar voor. Op 13 maart moet hij nog een laatste inpuiting krijgen en tegen dan zal voor hem daar ook een speciaal geprepareerd verzorgingspakket klaarliggen, mijnheer zijn persoonlijke EHBO kit zeg maar. Hopelijk kunnen wij achteraf zeggen dat ik het voor niets heb meegesleurd.

Verder valt er wat de tocht betreft weinig te vertellen. Jammer genoeg voorspelt het wereldnieuws weinig goeds, wat daar allemaal aan het gebeuren is in Oekraïne zal de komende weken of maanden waarschijnlijk nog voor de nodige spanningen zorgen, als het daar al bij blijft.