maandag 21 januari 2013

Ontslag uit de kliniek.

Vandaag mag ik terug haar huis. Wat rest van mijn "extraforaminale hernia L3-L4 links" krijg ik als aandenken mee in een potje.
En hoe moet het nu verder? Ik weet het niet... Eén ding staat vast: mijn camino gaat door, ik mag er niet aan denken dat ik die zou moeten opgeven.
Mijn oorspronkelijk plan om al te vertrekken op één maart zal ik echter moeten bijstellen naar 1 april. Probleem is dan wel dat ik in tijdsnood dreig te geraken, want mijn loopbaanonderbreking begint op 1 maart en eindigt op 31 juli. In principe zou ik met vier maanden voldoende tijd moeten hebben, maar door de rugoperatie ben ik daar niet zo zeker meer van...
Ik zal mij deze week verder informeren, en dan zien we wel, ik hoop de aanvang van mijn loopbaanonderbreking te kunnen verleggen van 1 maart naar 1 april tot en met 31 augustus.
Het is niet te geloven wat zo'n stom letsel met een mens kan uitrichten: de kracht uit mijn linker been is volledig weg, het lijkt wel of ik op rubberen benen loop. Volgens de chirurg is dat allemaal heel normaal en moet ik het nu de eerste zes weken héééél rustig aan doen.  Zitten, liggen en een beetje wandelen...