woensdag 30 april 2014

Dag 44: Billanges - St.Leonard de noblat ( 19,9 km.)

Gisteravond weer geen internetverbinding, vandaar dat het verslag een dagje later komt.
De wandeling zelf stelde niets voor, meer dan 95% ging over asfalt en het deel dat wel door het bos ging was bijna niet te doen door de overvloedige regen van de voorbije dagen. Het was echt zwaar om doorheen te komen want het ging ook nog eens flink bergop. Deze morgen kon ik een schoenmaker bereiken in Limoges en ik kan morgen bij hem terecht. Ik start morgenvroeg om 7.00 uur en hoop tegen de middag de 22 km. achter de rug te hebben.
Ik ben nu in een gemeentelijke gite van het dorp St.Leonard noblat, en naar ik vernam van de slager hier, ook de woonplaats van Raymond Poulidor. Ik heb hem nog niet gezien maar misschien komt dat nog.
Ik kocht me bij de slager trouwens een lekkere steak. Die maakte ik klaar met een paar sjalotjes, champignons, tomaten en gebakken patatjes. Ik kan er weer even tegen.
Het regent hier momenteel pijpestelen, een heel verschil tegen het weer dat ik de eerste weken had. Het is ook erg koud geworden. Volgens de weersverwachting wordt het vanaf morgenmiddag eindelijk droog.
Ik ben nog altijd in het gezelschap van Jannes. Hij slaapt vannacht gelukkig in een andere kamer. De oordopjes hoeven vannacht dus niet in.
Tot het volgend verslag met hopelijk wat meer gebeurtenissen om te vertellen. Zoals ik al zei was het maar een saaie dag maar het kan niet elke dag feest zijn hé.