zaterdag 15 maart 2014

De laatste loodjes

die wegen het zwaarst...
Ik loop hier rond als een kieken zonder kop, nog zoveel te doen, kleinigheden, maar ze moeten uiteraard gebeuren.
Ik zie het al voor mij: eens onderweg zal waarschijnlijk mijn frank vallen dat ik één en ander vergeten ben.
Ik begin nu ook aan alles en nog wat te twijfelen. Ik neem niets mee van papieren kaartmateriaal en vertrouw volledig op mijn gps. Wat als die plotseling beslist om te crashen? Niet aan denken, problemen oplossen als ze zich stellen, een beetje spanning kan nooit kwaad.
Telefonie is in orde, mijn sim-kaart van Joe Mobile is geactiveerd, getest én goed bevonden. Voor zij die een trip naar Frankrijk plannen is Joe Mobile trouwens dé ideale oplossing voor telefonie en dataverkeer. Voor meer info: zoek maar eens via Google, er bestaan zelfs Nederlandstalige forums die je verder kunnen helpen. Simkaartjes zijn enkel te verkrijgen via internet, worden zonder problemen opgestuurd door andere gebruikers. Voor 20 euro per maand kun je onbeperkt bellen binnen Frankrijk naar zowel vaste als mobiele nummers en naar vaste nummers in het buitenland. Verder heb je voor die 20 euro 3 gb aan dataverkeer, geen gedoe met herlaadkaartjes...
Kenzo zijn pakket met medicatie, verband en allerhande onheilsbestrijding staat klaar, met dank aan de allerliefste dierenarts van Dendermonde en omstreken: http://www.dierenartsjovana.be/#/home/
Vanavond en morgen mijn rugzak inpakken en mij niet laten verleiden om extra ballast mee te sleuren.
Gisteren nog afscheid genomen van mijn schoonmoeder: " laat af en toe iets weten hé, en wees voorzichtig!"  Deze namiddag staat nog een bezoek aan mijn moeder op het programma en vanavond worden wij bij de overburen verwacht.
Zondag zet ik mij op mijn gemak in de zetel en probeer ik alles nog eens rustig te overlopen. En de maandag zijn we er mee weg hé mannekes!