zondag 23 februari 2014

Muziek

Voila, dat is ook in orde gekomen, m'n Ipod gevuld.
Muziek maakt de saaie stukken wat aangenamer om te stappen, kwestie van wat afleiding te hebben.
Het is een "gemengde verzameling" geworden: van ultra-zacht naar gemeen hard, voor elke stemming wat wils.
De komende dagen moet ik dringend werk maken van m'n route, niet dat ik ze nog moet uitstippelen, maar sommige stukken moeten nog eens nader worden bekeken. Daarna alles overzetten naar m'n gps en een back-up voorzien voor het geval dat Murphy in m'n nek springt..
Eind volgende week staat nog een bezoek aan m'n tandarts op de agenda om hier en daar m'n eetservies wat bij te plamuren.
En dan zijn er natuurlijk nog die verkiezingen in mei, dus moet ik nog een volmacht regelen. Burgerplicht noemen ze dat, persoonlijk zeg ik daar iets anders tegen!

donderdag 20 februari 2014

Op één na laatste werkdag.

Morgen is het zover, mijn laatste werkdag. Het begint nu toch wel érg spannend te worden.
Qua voorbereiding zit ik goed, de komende weken nog wat praktische zaken regelen, alles nazien, routes nog eens checken...
Ik heb al van een paar collega's gelukwensen gekregen, zelfs als een kaartje met gelukwensen, en dat doet echt wel héél veel deugd!

maandag 17 februari 2014

maandag 10 februari 2014

Pelgrimszegen

Zaterdag in Mechelen de pelgrimszegen mogen ontvangen. Mooi en indrukwekkend, ik werd er stil van.
Kenzo was erbij en heeft zich voorbeeldig gedragen!
Op zondag de eerste keer op stap met m'n wandelstokken (Hiking poles van Black Diamond). Ik was meer dan aangenaam verrast, na een paar honderd meter ging het als vanzelf en viel het mij op dat ik de 16 kilo op mijn rug niet meer voelde! Ik kan ze nu al niet meer missen, en zeggen dat ik daar zolang sceptisch heb tegenover gestaan...
Het grote avontuur begint nu echt wel héél dichtbij te komen.
Ondertussen van een mede-pelgrim vernomen dat op stap gaan met een hond in Spanje echt niet vanzelfsprekend is, naar het schijnt mag je daar met een hond zelfs niet op het openbaar vervoer! We zien wel hoe we dat ginder gaan oplossen.