maandag 24 maart 2014

foto's

eentje aan de ingang van het Halle bos en van vandaag juist voor Olloy.

Dag 8: Givet - Olloy sur Viroin ( 22,8 km. )

Voila, we zitten al in week 2, en het is of ik nog maar pas weg ben. De teller staat al op meer dan 200 km.
Het ging vandaag bij momenten flink bergop en bergaf, hoewel ik de indruk had dat het vooral bergop ging.
Weer mooie stukken gehad vandaag. Aanvankelijk liep het traject nog langs de Maas, maar die hebben we nu definitief achter ons gelaten, en geruild voor veldwegen en bospaadjes.
Qua weersomstandigheden heb ik vandaag alles gezien: zon, regen én fikse hagelbuien. Soms liep ik in t-shirt om het volgende moment vlug een jas aan te trekken. Mooi!
We zitten nu met in totaal 7 pelgrims, of stappers, het is maar zoals je het noemen wil, in een plaatsje genaamd Olloy, terug in België dus. We stapten vandaag namelijk zowat op de grens van België met Frankrijk. Morgen stappen  we definitief Frankrijk binnen voor de komende maanden.
Met de conditie zit alles goed. M'n rug, knie en been doen het prima.
Op het thuisfront is ook alles in orde, Kenzo  is sedert deze morgen terug thuis en heeft het er naar het schijnt prima naar zijn zin. Ik ben vandaag weer een paar honden tegengekomen, en nu Kenzo er niet meer bij is blijven die rustig op hun terrein zitten.
Morgen zou wel eens een lastige dag kunnen worden. De route loopt praktisch gans de dag door het bos, dus eerst morgenvroeg proviand zien in te slaan!
A demain citoyen.