donderdag 8 mei 2014

Dag 53: Saint Astier - Mussidan ( 22,9 km. )

Het gaat helemaal niet goed de laatste dagen, mijn knie begint nog maar net te beteren en nu is het de beurt aan mijn scheenbeen, en natuurlijk ook dat van dat verdomde linker been. Ik vermoed een begin van beenvliesontsteking. Het is toch niet te geloven, ik zit in de vorm van mijn leven en loop de ene kwetsuur na de andere op. Het is nog niet zo erg dat ik niet meer kan stappen maar ik zal de komende dagen wel heel voorzichtig moeten zijn tot wanneer dat been eindelijk eens volledig hersteld geraakt. Ik haalde vandaag nog geen 4 km per uur. Sneller proberen stappen betekende meer pijn dus ik kan niet anders dan de komende dagen te beperken tot ongeveer 15 km verspreid over een ganse dag.
Ik denk zeker niet aan stoppen, dat nooit.
Ik wil wel zoals ik vroeger al zei elke centimeter van de tocht stappen, dus momenteel rest me geen andere optie dan in te binden. Gelukkig zit ik niet gebonden aan een strakke tijdslimiet want dan zou ik nu toch wel lichtjes paniekeren ....
Ik kom er wel, desnoods op handen en voeten.
Ik vind het zelf ook jammer dat ik geen vrolijker nieuws kan brengen, maar morgen is weer een nieuwe dag en misschien wordt het dan wel beter.

9 opmerkingen:

  1. Doe rustig aan en verzorg je goed pap, ik zal een bougie'ke branden voor u
    x
    Lies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Neem gewoon een paar dagen rust broer en nadien zal het des te beter gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He Pa ,

    Lijkt me niet abnormaal dat stilaan de kwetsuren de kop opsteken ; zie ne keer achter u wat ge al afgelegd hebt. Op bureau staat een kaart waarop uw afgelegde route staat uitgestippeld.... indrukwekkend !

    Als veel jongere gast heb ik natuurlijk nooit last van enige kwetsuur... :) .... maar ik zou zeggen geniet van wat rust ; dat is het beste pilleken.

    Grtzz

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kop op he Pa! De moed ni laten zakken.

    Denk ook dat het ni abnormaal is dat uw lichaam efkes tegengas geeft. Uw afgelegde route is inderdaad al heel indrukwekkend.
    We zullen hier allemaal ne keer een kaars aansteken en hopen op beterschap.

    Veel succes nog, zeker in de mindere dagen. We volgen je op de voet en genieten van je avonturen alsof we er zelf bij zijn.

    Piet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. niks forceren en indien nodig nen extra dag rust...ook op onze " jonge" leeftijd moeten we dat al eens durven doen... " lissen to your body "....dat hoor ik hier ook iedere keer... succes makker!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een beetje rustiger aan doen !
    Je tempo ligt heel hoog !
    Ik heb iedere dag al meegelezen en moet echt wel zeggen , dat is een race !
    Plan meerdere dagen rust in naast het wandelen , het komt wel weer goed !
    zie jezelf nu eens graag !! ;-)
    Rik

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hey
    kzal die minder goede berichtjes is uitprinten se en er bij hangen
    Dat maakt uw story nog indrukwekkender

    Ni plooien he ...... OUWE TAAIE

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dag Pa, doen wat je broer zegt ! Enkele dagen rust !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Efkes rustig aan Pa, doe alsof je op 't werk bent ;-) Je niet laten gaan hé makker.

    Op de Noordlaan ook slecht nieuws. Dany G is ziek waardoor den dissen zijn portie pa-porren misloopt. Maar we springen bij waar nodig. Geen paniek, we doen voort. Net zoals jij na je rustdagen. We blijven je volgen vanop het thuisfront ook al is je nieuws wat minder. Courage Pa

    BeantwoordenVerwijderen