dinsdag 13 mei 2014

Dag 58: de tijd gaat traag in Pellegrue.

En ik zou zó graag verder stappen.
Jean Pierre is deze morgen vertrokken en nu zit ik hier dus de uren op mijn eentje af te tellen. Mijn wasje is gedaan en ondertussen bijna droog. Deze morgen ben ik naar het postkantoor hier rechtover geweest en mijn tent huiswaarts gestuurd. Dat betekent meer dan twee kilo aan gewicht minder dat ik moet meesleuren en daar zullen mijn knoken me hopelijk dankbaar voor zijn.
Mijn scheenbeen lijkt wat minder dik dan gisteren en ik voel geen pijn, dus morgen gaan we opnieuw van start, de drang is gewoon te sterk.
Het zal vreemd aanvoelen om 's avonds niet meer in het vertrouwd gezelschap te vertoeven, maar wie weet loop ik hen binnen een paar dagen of weken niet opnieuw tegen het lijf.
En net terwijl ik deze regels schrijf, komt hier nog een pelgrim binnengewaaid: Dominique, een jongedame uit Luik. Het ziet ernaar uit dat ook zij wat rust kan gebruiken.
Ultreya !!

5 opmerkingen:

  1. niet te vlug opnieuw van start gaan,neem gewoon de nodige rust en het zal daarna zoveel beter gaan.als je nu te vroeg opnieuw begint moet je het je daarna misschien beklagen.doe er liever nog een dagje of twee rust bij ,maar ik wens je het allerbeste en het spoedig herstel van uw been .nonkel François moet donderdag weer naar de kliniek,heeft weer polieoen in de blaas die eruit moeten,zodus weer een operatie,die zal dus ook een paar dagen in de kliniek zijn en daarna een paar dagen moeten rusten.
    groetjes en een dikke knuffel van ons twee ,tante chris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 't is plots al veeeeel beter zeker...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. patrick, ik zou morgen nog niet van start gaan , ik weet dat het kriebelt maar als je nu te vroeg begint zou het nog veel erger kunnen worden. kan niet geloven dat na 1 dag inwendig alles terug in orde is, de zwelling zal wat gezakt zijn maar daarmee zijn je spieren nog niet op hun plooi. beter nu efkes op je tanden bijten en dan er terug tegenaan als een jong veulen recht naar de finish. dikke kus maggy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Pa,
    van mij hoor je niet veel, maar ik volg je elke dag
    je hebt al zeer zeer veel bereikt, maar een heel goeie raad van je ouwe ict makker - rusten rusten
    ze mogen nog zeggen dat het gelijk is als op het werk, maar dit is absoluut niet waar ( wij konden daar veel meer rusten - hi hi )
    niet te snel van stapel lopen
    en ( Patricia zal het niet graag horen) geniet nog wat van het aangenaam gezelschap

    Patrick ( PVDH )

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tact heeft de PVDH wel altijd gehad ;-)

    BeantwoordenVerwijderen