Pagina's

dinsdag 24 juni 2014

Dag 99: Gonzar - Ponte Campana (23,4 km.)

Een beetje een dag zoals de vorige, alleen dat ik meer en meer mensen tegenkom die ik ken vanaf st.jean. Het lijkt wel of naar het einde toe iedereen terug naar elkaar toe wordt getrokken.
Net na aankomst in de albergue barstte er een onweer los om u tegen te zeggen. Ik was blij dat ik binnen zat, want het was er eentje dat de wegen veranderde in een heuse rivier, keien ter grootte van een vuist spoelden gewoon de helling af!
De albergue zelf was heel mooi en het eten overheerlijk. Twee soorten soep, salade, spaghetti, stoofpotje van vleesballetjes ....het kon niet op.
Dit verslagje komt met een dag vertraging wegens geen internetverbinding gisteren.
Een vraagje voor de volgers : kent er iemand jefke pickles?
Ik weet niet of ponte Campana terug is te vinden op de landkaart, het ligt net voor Casanova, kwestie van het de chef logistiek niet te moeilijk te maken :-)

5 opmerkingen:

  1. Dag Pa, efkes geleden. Deze ochtend een vergadering zonder kwelgeesten beleefd. De gerco was met verlof .... Ge krijgt precies schrik om te stoppen ? Volgens Marleen, ons koffiemadam, gaat ge gewoon blijven stappen telkens ge aan de Noordlaan denkt ? Vorige week koben gezien. Hij kreeg veel belangstelling voor de plaatsen waar je al eens iets gratis kreeg ! Anderzijds nam de herinnering aan zijne verourde schoufzak, cfr Hamse wuitensmars, enig enthousiasme af. Allee doe voort maar kom terug !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pa, volgens mij is Jefke Pickles de zoon van De Vos - Lemmens.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Pa,
    Ik las een paar dagen geleden dat je na je aankomst nog zult zien of je verder stapt.
    Naar Fatima in Portugal zal het wel niet zijn.
    Ga je door naar het einde, het echte einde van de wereld, naar CABO FINISTERE ??
    Ik heb vorig jaar de afstand naar Santiago afgelegd als respect en belofte naar jou toe. Ik weet daardoor dat jij NU in een zeer mooie regio zit.
    Pa, zeer binnenkort kom je aan de poorten van Santiago. Je gaat de trappen van de Kathedraal bestijgen. En dat enkel zoals echte gladiatoren dat kunnen en mogen. Daarna ga je de Kathedraal binnen en zul je het grote wierookvat zien zwieren. Links van jou zal het kaarsje (in onze gedachten) nog branden.
    RESPECT.
    Komaan makker !
    van de petrov uit de kelder

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag Pat
    Heb je efkes niet kunnen volgen , ... en bijna 'the eagle has landed'.
    Dikke prestatie. Volgend jaar moet je voorgedragen worden als laureaat op het sportgala.Of misschien moet je de RopaRun in je eentje doen, kwestie om de uitdagingen warm te houden.
    Ik lees dat je al aan het leven 'hierna' begint te denken vermits het huis van vertrouwen aan de Noordlaan in het vizier komt. Dat zal afkikken worden.
    Alvast al op voorhand nen dikken proficiat.
    Paul

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey pa
    bedankt voor de tip maar op pedometer vindt je wel degelijk alles
    Ook de albergue

    Groetjes van de chef logistiek :<)

    BeantwoordenVerwijderen