Pagina's

zondag 1 juni 2014

Dag 77: Logrono - Najera ( 32,1 km.)

Hola amigos
Toen ik deze morgen in alle vroegte de stad uitliep waren er nog heel wat feestgangers op de been, sommigen al wat beter dan anderen. Zoals ik gisteren al zei: die Spanjaarden weten echt wel wat feesten is. Het mooie is dat het allemaal heel gemoedelijk blijft, niets van baldadigheden of geweld. Ik was wel blij dat de refugio één eindje van het echte centrum verwijderd lag want anders was er van slapen vast weinig in huis gekomen. De tocht zelf verliep vrij vlot, weinig of geen hoogteverschil, iets minder mooi dan de voorbije dagen, alhoewel.
Het bleef droog maar vrij fris, zo net op het randje van wel of geen jas.
Hier in Najera slaap ik in een gite met 100 bedden die bijna allemaal bezet zijn. Het wordt dus slapen met oordoppen in vannacht.

2 opmerkingen:

  1. Dag pa, alles ok lees ik. Heb enkele dagen in Maastricht gezeten en moest wat inhalen van uw proza. Dinsdag vertrekken we op jaarlijkse tocht met de palmclub. We gaan de siera nevada doen met de vespa, vertrek in malaga. Dus dinsdagnacht vliegen we over uwe kop. Hou je taai en binnen 9 dagen lees ik je wedervaren weer !
    Den dizzen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé ,

    met de weinige foto's die je post kan ik me een klein beetje voorstellen hoe je het ginder doet..... blijkbaar super.
    Je ziet (leest) van ver dat het plezier eraf loopt..... knap makker... geniet rustig verder.

    Grtzz

    BeantwoordenVerwijderen