Pagina's

zaterdag 14 juni 2014

Dag 90: Leon - Villar de Mazarife ( 22,9 km.)

Heerlijk fris vanmorgen. De eerste kilometers gingen nog op en langs asfalt maar nadien kon gelukkig een alternatieve weg worden gevolgd die me terug ver weg van alle verkeer en lawaai bracht. Het alternatief betekende dat ik morgen zo'n vier km. meer moet lopen, maar daar heb ik helemaal geen bezwaar tegen, integendeel.
Onderweg weer kennis mogen maken met nieuwe gezichten: een italiaan, twee amerikanen ( vader en zoon ), drie australische dames, een fransman die vanuit Parijs komt gelopen....Onderweg ruim de tijd kunnen nemen om in de schaduw van een kastanjeboom op een bankje wat te eten. Het voelde terug aan als het echte werk. Om een uurtje of elf waaide een zacht briesje wat direct wat verkoeling bracht, wat een verschil met de voorbije dagen.
Nog een woordje voor mijnheer anoniem die vandaag reageerde op mijn uitlatingen in mijn bericht van stapdag 18 tegenover vrachtwagenchauffeurs: ik heb nooit beweerd dat ik deze tocht maakte uit christelijke overtuiging, voor zover ik trouwens meen te weten is dat géén vereiste. Ik heb ook nooit gezegd dat ze allemaal dezelfde zijn, integendeel, misschien moet je eerst maar eens goed lezen wat er staat vooraleer op zo'n, uiteraard anonieme, manier te reageren.
Ik heb zo mijn goede reden om die mensen niet te mogen, en ik heb het sterke vermoeden dat jij wel weet waarom...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten