Pagina's

zondag 8 juni 2014

Dag 84: Itero de la Vega - Carrion de los Condes (34,9 km.)

Deze dag kan ik wel met iets vergelijken: kaasfondue, en ik lust geen kaas... Alhoewel, zo erg was het nu ook weer niet. Ongeveer 25 km. van het traject ging over een grindpad op amper 3 à 4 meter naast een kaarsrechte asfaltweg. Gelukkig was het zondag en was er zo goed als geen verkeer. De zon scheen ongenadig hard, dus hoed en zonnebril op, verstand op nul, muziek in de oren, en stappen maar. Ik was blij toen ik aankwam. Ik vond onderdak in een nonnenklooster waar ik heel vriendelijk werd ontvangen. Het lijkt wel of ze de helft van Korea hier hebben gedropt. Toch maar een raar volk in mijn ogen. Sommigen van hen zijn best vriendelijk maar het overgrote deel vind ik ronduit lomp, om over hun ergelijke manieren nog maar te zwijgen ( rochelen, snot ophalen, ....)
Ik ga morgen de kilometers wat beperken, hopelijk lopen zij wél verder.

3 opmerkingen:

  1. Het schijnt dat als ze smakken dat hun eten smaakt. Probeer het eens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hier schijnt de zon ook ongenadig.pas op met de nonnekes he,je weet maar nooit.
    die zitten op droog zaad ,als je weet wat ik bedoel.
    Maggy is hier bij ons,dus we hebben wel een verzetje.is eens iets anders dan altijd onder ons tweetjes.steek je oordopjes maar in als ze met zulke dingen beginnen ,die Koreanen.
    dikke kus he!!!!!!! groetjes,tante chris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat is dat hier allemaal ??!!??
    Knappe 'nonnenkes' , stralende zon , internationaal gezelschap , fantastische landschappen........ this must be club med ??
    En wij maar geloven dat ge aan het afzien bent ;)

    Knap makker ; geniet met volle teugen

    BeantwoordenVerwijderen